Om Livecube
Läs om att bli återförsäljare av Livecube 2D/3D lägre ner!

Livecube Pentomino 2D Pussel
Ett fantastiskt roligt pussel som underhåller gammal som ung i många timmar...

Livecube Pentomino 3D pussel
Här bygger man cuber med olika svårighetsgrad. Ett intressant pussel för ung som gammal...

Livecube Pentomino 3D Classic...
Ett lite svårare pussel med mindre kort och högre svårighetsgrad...

Om Livecube

Livecube Pentomino är ett "Pusselspel som aldrig slutar" med sina obegränsade kombinationer av spelkort. Livecube Pentomino är ett mycket unikt 2D- och 3D-interaktivt pussel som kan utmana och underhålla dig, din familj och vänner i timmar.

Perfekt presentidé för jul, födelsedag eller andra speciella tillfällen. Livecube Pentomino-pusselspel skapades, designades och utvecklades i Los Angeles, Kalifornien, USA 1996. 

Efter flera års hårt arbete för att komma ut med de första Livecube Pentomino Puzzle.
Med obegränsade kombinationer av 2D och 3D Pussel. Livecube har sedan dess sålts till skolor, Universitet och givetvis till privatpersoner i olika åldrar. Nu har Livecube kommit till Sverige och Europa. Prova detta fantastiska, unika, roliga pussel/spel.
Livecube Pentomino Pussel har vunnit flera utmärkelser genom åren...

Historia

En pentomino är en polygon som innehåller 5 lika stora kvadrater kopplade till kanten. När rotationer och reflektioner inte anses vara olika former, finns det 12 olika fria pentominos. När reflektioner betraktas som distinkta finns det 18 ensidiga pentominos.

När rotationer också anses vara distinkta finns det 63 fasta pentominos. Pentomino-brickor och pussel är populära i rekreationsmatematik. Vanligtvis betraktas videospel som Tetris-imitationer och Rampart-spegelreflektioner som distinkta och använder således hela uppsättningen av 18 ensidiga pentominos. Var och en av de tolv pentominoerna uppfyller Conway-kriteriet; all pentomino kan alltså platta på planeten. Varje kiral pentomino kan kakelplanet utan att reflekteras.
Historia.

Jämförelse av märkningssystem för de 12 möjliga pentominoformerna. Den första namngivningskonventionen är den som används i den här artikeln. Den andra metoden är Conways. Pentomino definierades formellt av den amerikanska professorn Solomon W. Golomb från 1953 och senare i sin 1965-bok Polyominoes: Puzzles, Patterns, Problems and Packings. De introducerades för allmänheten av Martin Gardner i hans matematiska kolumn i Scientific American i oktober 1965.

Golomb myntade termen "pentomino" från den antika grekiska πέντε / pénte, "fem" och domino-domino, och tolkade fantasin "d-" för "domino" som om det vore en form av det grekiska prefixet "di-" (två ). Golomb namngav de 12 fria pentominosna med bokstäver i det latinska alfabetet som de liknar.

John Horton Conway föreslog ett alternativt märkningssystem för pentominoer, med O i stället för I, Q istället för L, R istället för F och S istället för N. Likheten med bokstäverna är mer ansträngande, särskilt för O-pentomino, men detta schema har fördelen att använda 12 på varandra följande bokstäver i alfabetet. Det används av konventionen för att diskutera Conways Game of Life, där de till exempel talar om R-pentomino istället för F-pentomino.

Bli Återförsäljare av Livecube

Ett bra sätt att tjäna extra pengar genom att sälja detta fantastiskt roliga och spännande pussel!
Pusslet ser lätt ut....Men det är svårare än du tror!

Livecube är ett pusselspel som aldrig tar slut med sina obegränsade kombinationer att sätta ihop.

Livecube är ett 2D/3D-interaktivt pussel som utmanar dina sinnen och underhåller dig, din familj och vänner i timmar.

Pusslet är utvecklat och designat i Los Angeles, Kalifornien, USA och har sålts i många år till skolor och familjer. Nu har det äntligen kommit till Sverige och Europa.
Se filmen nedan så förstår du hur pusslet fungerar...

Så här går det till?
Du köper ett paket med 10 stycken 2D-3D Pentomino nedan för 1500 kr. Du betalar då endast 150 kr för ett pussel set.

Du säljer Livecube pusslen för 250 kr styck.
Priset avgör du själv!

Din förtjänst blir upp till 1000 kr när du sålt alla 10 stycken
OBS! Frakt tillkommer om vi skickar paketet

För mer information...Hör av er till E-post brapussel@gmail.com

Kontakta Alpha Mattsson för mer information om Livecube 2D - 3D

Mail: livecubeshop@gmail.com eller brapussel@gmail.com