Pussel SM 2022

För andra året i rad så arrangerade Svenska Pusselförbundet SM i Göteborg den 4 juni. Det var många tävlande på plats som ville tävla. På förmiddagen var det tävlingar i singel och på eftermiddagen var det tävling i par. Tävlingen gick ut på att lägga ett 500 bitars pussel på kortast tid. Det blev två nya tidsrekord både i singel och i par av systrarna Magdalena och Katarina Svensson. Nu bär det iväg till Pussel WM i Spanien den 23 - 26 juni. 

Systrarna Magdalena och Katarina Svensson från Vårgårda vann par klassen och intervjuas här av David Engelhardt ordförande på Pusselförbundet.

Det var 68 personer deltog i singel klassen.                     Bara 7 stycken klarade inte tiden på max 2 timmar.

Här blir dom precis klara med de 500 bitarna i par tävlingen på rekordtiden 33,09 minuter!!! Fantastisk prestation av systrarna Svensson...

Matilda från Partille tävlade i Pussel SM...Hennes taktik är att vända alla bitar, sortera och börja med ramen. 

Katarina, till vänster på bild vann singelklassen med tiden 48.48 minuter. Tillsammans vann de par tävlingen med otroliga 33,09 minuter. Ett nytt svenskt rekord.

David Engelhardt gör en sista genomgång med alla medhjälpare före första tävlingen på förmiddagen.

Brapussel sponsrade med presentkort och en extra present till de tre första vinnarna. 

Vi från Brapussel fick också möjlighet att visa några av våra produkter för deltagarna. Det är alltid roligt att sälja till pusselälskare...

Fina priser till de tre första vinnarna...Brapussel sponsrade med presentkort...